УВАЖАЕМИ УЧЕНИЦИ, РОДИТЕЛИ, БИЗНЕС ПРЕДСТАВИТЕЛИ
Педагогическата колегия при СУ „Братя Миладинови” – Пловдив има удоволствието да Ви покани на тържествено мероприятие, посветено на Световната седмица на предприемачеството. Събитието ще се проведе на 16.11.2017г. от 13:30ч. в сградата на училището на ул. „Тодор Александров” 14.
Инициативата за провеждане на Седмица на предприемачеството датира отпреди десет години и е на Джуниър Ачийвмънт България. Седмица на предеприемачеството е международна кампания, която има за цел да подпомогне младите хора да развият предприемаческо мислене и поведение, да стимулира интереса на учениците към различни професии, да развива уменията им за комуникация и организиране на екипна работа, да изгражда младите хора като отговорни и предприемчиви личности и да им помага да развиват целите си, за да водят пълноценен живот.
Специални гости на тържеството ще бъдат нашите дългогодишни партньори от Гранд хотел „Пловдив” и фризьорски салони „Мелани”, с чиято помощ ние обучаваме нашите гимназисти и им даваме добър старт за личностна изява в живота. Бихме сме радвали и Вие да споделите първите си трудни стъпки по пътя на успеха.
Заповядайте и подкрепете нашите бъдещи предприемачи и настоящи ученици от 8, 9, 10, 11 и 12.клас.

Педагогическа колегия СУ „Братя Миладинови” – Пловдив

Вашият коментар