Уважаеми родители и ученици, С радост Ви съобщаваме за постиженията на ученика Даниел Илиев от 3″а“ клас,който спечели пълна стипендия( 1250 долара) за участие в международен космически лагер. Дани участва с авторско есе на тема:“ Космически пионери“ и се класира на първо място в ОБЩИНА ПЛОВДИВ. Браво, Дани! Благодарим ти за прекрасното представяне!

 

     КОСМИЧЕСКИ   ПИОНЕРИ

Ако настъпи края на света дали ще намерим планета, на която да живеем. Там ще има ли училища където да разберем какво е гравитацията , какво означава думата Космос?Дали се използва като название за нищото или вечното небе.

Ако  това  се случи  и светът не съществува и намерим друга планета, бих искал да станат пионерчета хората, които имат неизлечими болести. За тези, които не могат да ходят, ще създам серум за лечение. За тези, които  не могат да виждат виртуален свят, където да усетят тревата и видят светлината.За глухонемите нанобот, които да накара мозъка да активира способността си за говор и слух. За тези, които са лоши робот, които да ги накара да разберат какво е доброто. Машина с която да се пречисти въздухът на тази планета.Вместо да има бомби, да летят балони и да има мир, да бъдем един общ народ, защото съединението прави силата.Всички да живеем като едно семейство.Да имаме обща вяра и традиции,а защо не и език. Да не използваме пари, за да няма алчни хора и крадци.Да забравим какво е полиция, пожарна, болница.Да разберем какво е природата.За животните, които са наранени, да се използва роботика, вместо операция и дори машина, с която да разберем какво ни говорят.За растенията район, където да се посеят и се създаде климат благоприятен за тях и винаги да има храна.

Така аз мисля, че всички ще бъдем пионерчета, защото ще има един по – добър и мирен свят.

Вашият коментар