Прием

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ НА БЪДЕЩИ ОСМОКЛАСНИЦИ,

 

Ако все още не сте взели решение къде да учи Вашето дете, ако все още не сте го записали никъде, ние от СУ „Братя Миладинови“ Ви предлагаме да направите разумен избор за бъдещето му. Предлагаме Ви добра материална база, високо квалифицирани и изключително отговорни педагози, които ще бъдат винаги в услуга на Вас и Вашето дете. Богатият избор на занимания по интереси допринася за развитието на заложбите на учениците ни. Ремонтиран е физкултурният салон, разполагаме и с фитнес зала, полагаме грижи за физическото развитие на подрастващите. В процес на изграждане са футболно игрище и площадка по безопасност на  движението.

Нашият профил е „Предприемачески“ с разширено изучаване на английски език и засилено изучаване на информационни технологии. Училището е иновативно и предлага на своите възпитаници знания и умения за управление на собстените средства, а в последствие умения да открият и ръководят собствен бизнес. Изберете нас и след завършен първи гимназиален етап /10.клас/ ние даваме възможност на нашите възпитаници, поемайки средствата за обучението им, да усвоят част от професия – фризьор или готвач /по избор/ от най-добрите високо квалифицирани специалисти в Пловдив, ползвайки материалната база и кухнята на Градхотел Пловдив  /Новотела/ и най-добрия фризьорски салон в квартала.

За да бъдете по-спокойни и да осигурите на децата си учебни помагала, ако запишете детето си при нас, в периода 15.09. – 15.10. 2020г. ще Ви бъдат отпуснати средства, които ще получите и в началото на месец февруари 2021г., ако детето посещава редовно учебните занятия. Всеки ученик, който покаже добри резултати в учебната дейност, може да кандидатства за стипендия. За социално слабите пътуващи ученици еднократно през двата срока предлагаме средства за закупуване на карти за пътуване и безплатна топла храна, приготвена на място.

Заповядайте при нас.

Очакваме Ви всеки ден от 8.30 до 16.30ч. на ул. „Тодор Александров“ №14 до Събота пазара.

Необходими документи за записване:

  1. Свидетелство за завършен 7.клас /оригинал/.
  2. Служебна бележка с резултатите от НВО /оригинал/.
  3. Медицински документи от училището, в което е учил ученикът до момента.
  4. Акт за раждане /копие/.