Уважаеми родители,

Във връзка с откриването на учебната 2020/ 2021г. в условията на пандемия Ви информираме, че тя ще бъде открита официално само за учениците от 1, 5 и 8.клас, които започват нов етап на обучение. Взехме това решение с цел да не се струпват много много хора на едно място. Началото  на тържеството е 9.00ч. на 15.09.2020г. в задния двор на голямата сграда на училището – ул. „Тодор Александров“ 14.

Останалите класове ще открият началото на учебната година по класните си стаи и ще проведат първия си учебен час с класния ръководител, за да се запознаят с предстоящите правила, на които всички трябва да се подчиняваме. След което ще продължат учебните занимания.

Годината няма да бъде лесна, но ние ръководството и учителите на СУ „Братя Миладинови“ сме убедени, че няма по-добър вариант за всички ни  от посещението на учебните часове в училище. Ако се наложи, ще имаме готовност да преминем и към дистанционно обучение, което също  е изход от една трудна ситуация. Но започваме учебните занятия в клас, което изисква и от нас, и от Вас и Вашите деца много дисциплина и стриктно спазване на въведените в училището правила. Ние вярваме, че повече от всякога ще сме единни в изискванията си към  децата, тъй като освен добрите резултати и натрупаните знания имаме и още по-важна задача да опазим децата здрави. Нека не подценяваме обстановката и с общи усилия да се постараем да създадем навик у децата да спазват хигиенните изисквания, да стоят на разстояние, да не се смесват с другите класове, да спазват реда и дисциплината в училище, да носят маските си по коридорите и санитарните помещения.

Винаги сме на Ваше разположение, ако смятате, че освен въведените мерки бихме могли да направим и друго в името на децата, не се колебайте да споделите, заедно ще обмислим идеите и ще вземем най-доброто решение.

Пожелаваме Ви здраве и спокойствие.

Вашият коментар